Gratis leverans på hela webbplatsen
Gratis leverans på hela webbplatsen
Min korg

image
SKU :

Genom att validera dina köp kommer du att debiteras med beloppet för din beställning

I reservation


Totalbelopp) 0,00 kr

Beställa Fortsätt handla

Exteriör persienn

Balkong eller terrass? Hitta markisen som gör att du kan njuta av din uteplats året runt. Markisen är den enklaste solskyddslösningen att installera, med idiotsäker … Läs mer

Balkong eller terrass? Hitta markisen som gör att du kan njuta av din uteplats året runt. Markisen är den enklaste solskyddslösningen att installera, med idiotsäker hållbarhet. Vi erbjuder ett varierat utbud av persienner utformade för att förbättra ditt utomhusutrymme samtidigt som det ger stil, funktionalitet och skydd. Upptäck vår varierade katalog av yttergardiner anpassade för alla behov. Oavsett om du letar efter maximalt solskydd, väderbeständighet eller en sofistikerad estetik har vi den perfekta lösningen för dig. Våra infällbara persienner erbjuder mångsidighet och funktionalitet och anpassar sig perfekt till olika utrymmeskonfigurationer. De låter dig skapa ett skuggigt hörn på begäran och dras enkelt in för att dra full nytta av solen. Våra manuella markiser, ledade och lätt fällbara utan jordning, kommer att framhäva fasaden på ditt hus eller lägenhet. Hitta din billiga utvändiga rullgardin online. Cazeboo erbjuder dig olika storlekar på tyger och färger oavsett om du behöver en markis för en terrass eller en balkong. Skapa ett litet hörn i skuggan eller utom synhåll med våra lättinstallerade yttre persienner. Cazeboo-produkter för alla ändamål kan användas som fönstermarkiser såväl som lösningar för terrassskydd. Levereras i kitform hittar du allt du behöver (tillbehör ingår) för att montera och installera din produkt på ett ögonblick tack vare våra detaljerade monteringsanvisningar. Cazeboo gör det till en ära att erbjuda dig oslagbara markispriser, med garanterad kvalitet.

FilterAlla produkter i kategorin

2839 kr

 • Manuell förtält i ett stycke
 • Högkvalitativ grå canvas 320g/m²
 • UV50+ solskydd
 • Lätt att öppna och stänga
Leverans mellan 31/05 och 05/06
2839 kr

 • Manuell förtält i ett stycke
 • Högkvalitativ beige canvas 320g/m²
 • UV50+ solskydd
 • Lätt att öppna och stänga
Leverans mellan 31/05 och 05/06
3639 kr

 • Manuell förtält i ett stycke
 • Högkvalitativ grå canvas 320g/m²
 • UV50+ solskydd
 • Lätt att öppna och stänga
Leverans mellan 31/05 och 05/06
3639 kr

 • Manuell förtält i ett stycke
 • Högkvalitativ beige canvas 320g/m²
 • UV50+ solskydd
 • Lätt att öppna och stänga
Leverans mellan 31/05 och 05/06

Våra råd

Markisen gör att du kan skydda ditt exteriör utan större murverk. Men du undrar säkert hur du ska välja rätt, så vi hjälper dig! När … Läs mer

Markisen gör att du kan skydda ditt exteriör utan större murverk.
Men du undrar säkert hur du ska välja rätt, så vi hjälper dig!
När du väljer din utvändiga markis måste flera punkter beaktas, det första väsentliga kriteriet att utvärdera är dukens material.
Cazeboo erbjuder dig modeller av yttre polyestergardiner som är resistenta mot effekterna av solens strålar över tid. Det är ett trendigt material som erbjuder ett brett urval av färger och som framför allt är lättskött.

För att den dagliga användningen ska vara bekväm är det viktigt att rullgardinen är lätt att hantera.
Våra yttre persienner drar nytta av högkvalitativa manuella öppningssystem, vilket gör att duken kan rullas ut på nolltid och med den minimala ansträngning som krävs.

För att säkerställa livslängden på din markis rekommenderas att du dammar den regelbundet när tyget är helt torrt. Denna praxis förhindrar eventuellt gnisslande från de ledade armarna, ofta orsakat av ansamling av smuts. Dessutom är årlig smörjning av mekanismens axlar avgörande för att den ska fungera korrekt.

När det gäller rengöring är det mer än tillräckligt att tvätta med tvålvatten en gång om året. Det rekommenderas starkt att inte använda tvättmedelsprodukter, förutom de som är speciellt utformade för exteriördukar. Om duken står emot fukt bra är det att föredra att du inte sätter ihop duken när den är fuktig för att undvika mögelbildning.

Leverans
4/7 dagar

Säkra
betalningar

Gratis frakt

Kontaktlös
leverans

säker betalning

Visa
Mastercard
PayPal
ApplePay
GooglePay

Välkommen till Cazeboo!

Cazeboo är specialiserad på onlineförsäljning av moderna exteriörbeslag, i synnerhet terrass- och trädgårdsöverdrag, och gör det till en ära att erbjuda dig ett komplett erbjudande för att ge mervärde till din exteriör enligt de senaste marknadstrenderna, till extremt konkurrenskraftiga priser!

Kvalitet till rätt pris! Det här är Cazeboos motto!

Alla våra produkter är genomtänkta och designade i satsform.
Lätt och snabb att installera, montera dina Cazeboo pergolor, lusthus och carportar själv blir en barnlek.

Alla våra modeller har designats för att kombinera både säkerhet och estetik.

Cazeboo erbjuder dig valet att uppfylla alla dina önskemål och krav: canvas pergola, bioklimat, trädgårdsberså, carport, kiosk, ...
På Cazeboo görs allt för att tillfredsställa dig!
Upptäck även alla våra tillbehör för en exteriör som ser ut som dig: duk och reservdelar på taket kommer att erbjudas för att perfekta ditt projekt .

För att underlätta ditt val har du all teknisk information, en detaljerad produktbeskrivning, samt bilder i situationen på alla våra produktblad.

Betalningar är säkra och leveransen är gratis så vinst ta det och ha en bra shopping!

contact_button
contact_button
Hej
och välkommen till Cazeboo.se
Har du frågor? Vi kan hjälpa dig. Berätta för oss hur du vill bli kontaktad.

Lämna ett meddelande till oss!
Om du inte är tillgänglig på telefon skickar vi ett mail till dig för att hitta en slot som passar dig.
 
 
Din begäran har beaktats

Vårt team kommer att återkomma till dig inom 48 timmar via telefon, eller om det inte gör det, via e-post.

För information kommer du att bli kontaktad av ett dolt nummer.
Fel upptäckt!